![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
خوبین من با ایسانس معماری برای رشته منابع انسانی دانشگاه fdu ریجکت شدم حالا به نظرتون زبان بخونم ببرمش بالا زبانمو و واسه یه دانشگاه بهتر اقدام کنم و همزمان هم ریسابمیت کنم؟ یا فقط زبان بخونم الان کاندیشنال یه دانشگاه بهتر اپلای اپلای کنم؟؟ بهد اینکه زبان گرفتم و دانشگاه بهتر رفتم به مظرتون این همخ دلیل تو استادی پلن اولم بود که چرا اف دی یو اگر بخوام دانشگاه دیگ برم نقض حرف های قبلیم نمیشهه؟ممنونم از راهنماییتون
2021-10-05 00:15:00 Canada ویزا #استادی پلن![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#استادی پلن
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
تو استادی پلن راجع به بحث تمکن میشه نوشت که خوب قراره اونجا کار کنیم( هم نفر اصلی هم همراه) و اینو دلیلی بیاریم برای محاسبه دخل و خرج؟
2021-08-29 16:13:00 #Canada [استادی پلن] ویزا
، ما اسفند ۹۸ برا ویزا اقدام کردیم و وقت انگشت نگاری گرفتیم ولی خوب به دلیل بسته شدن Vac ها نشد بریم، و چون همسرم پرستار هستن با شروع کرونا ترجیح دادن تو این ایام تو ایران باشن و در بیمارستان به صورت داوطلب مجددا مشغول به کار شدن و راضی به مهاجرت نشدن الان میخوایم دوباره برا ویزا و وقت انگشت نگاری اقدام کنیم، سوالی که داشتم این بود که: ۱- آیا باید یه اکانت جدید درست کنیم و با اون اقدام کنیم یا همون اکانت قبلی باید آپدیت بشه ۲- اگر با اکانت جدید باید ثبت کنیم به نظرتون تو استادی پلن باید بگیم قب
2021-08-30 09:35:00 #Canada [مشغول به کار] ویزا
من قبلا یکبار ریجکت شدم، آیا تو استادی پلن جدیدم باید ذکر کنم که قبلا یکبار ریجکت شدم؟
2021-08-30 12:42:00 #Canada [استادی پلن] ویزا
، جواب سوالهای اسک رو میشه از استادی پلن خودمون کپی پیست کنیم؟؟ یا باید با جمله های جدید باشه؟
2021-08-31 12:06:00 #Canada [استادی پلن] ویزا
برای معرفی ساپورتر چه کاری باید انجام بدیم ؟ فقط تو چارت مالی بنویسیم یا تو استادی پلن هم توضیح بدیم
2021-08-31 16:50:00 #Canada [استادی پلن] ویزا
وقت به خیر من چندتا ممنونم میشم راهنماییم کنید من پذیرشم رو از کالج گرفتم، الان میخوام برا ویزا اقدام کنم داییم کانادا هستن و من قراره با اونا بمونم چند تا سوالی که برام پیش اومده: ۱ تو استادی پلنم ذکر کنم که داییم اونجا هستن و قراره خونه اشون بمونم و یکی از دلیل های انتخاب کانادا برا تحصیل حضور داییم اونجاس؟ ۲ تو پارتی که نشون میدم accommodation fee رو پرداخت کردم، چیکار باید بکنم؟ باید بهشون بگم که من با داییم میمونم؟ ۳ اشکالی نداره اگر بعد از پدر و مادرم داییم رو ساپورتر اعلام کنم؟ من میترسم
2021-09-01 05:28:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا
من قبلا یکبار ریجکت شدم، آیا تو استادی پلن جدیدم باید ذکر کنم که قبلا یکبار ریجکت شدم؟ اگر بله، تو کاورلتر یا استادی پلن؟
2021-09-01 08:30:00 #Canada [استادی پلن] ویزا
.. ..در مورد موارد مالی مث هزینه اقامت و تحصیل ..تو استادی پلن باید صحبت کنیم یا تو کاور لتر مالی .
2021-09-02 00:36:00 #Canada [استادی پلن] ویزا
میشه سوال من جواب بدید میکروفونم فعال نمی شه من مستر مدیریت بازرگانی بودم و برای master of management اپلای کردم ویزام ریجکت شد به نظر شما بهتره برای ریسابمیت رشتمو عوض کنم یا با استادی پلن قابل توجیه هست؟
2021-09-02 04:02:00 #Canada [استادی پلن] ویزا
تو سوال source of funding for studies in CAnada توی ٧سوال، من باید خودم و هر کسی که بانک استیتمنت میزارم ازش رو دونه دونه با مبلغ های تمکنش بنویسم یا فقط نام ببرم myself, parents اینجوری کافیه؟
2021-08-30 17:52:00 #Canada
بعد از سابمیت مدارک تو سایت و پرداخت هزینه سفارت 235 CAD، خود سایت زمان میده کی بریم برای بایومتریک استانبول یا خودمون یه تاریخ انتخاب میکنیم از تاریخ های موجود؟ زمان باقی مانده برای تکمیل درخواست من 7 روز مونده از 60 روز اگر میشه راهنمایی کنید ????
2021-08-28 17:00:00 #Canada
با لیسانس معماری برای چه رشته ای تو دانشگاه tru میشه اقدام کرد برای فوقلیسانس؟
2021-09-15 13:21:00 #Canada
تغییر رشته از معماری به طراحی وبسایت و کامپیوتر برای مستر مشکل داره برای ویزا کسی تجربه داره؟
2021-08-20 22:37:00 #Canada